اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟

ماجرای قتل شوهر بداخلاق با شلیک ۲ گلوله

زن میانسال که شوهرش را با شلیک دو گلوله کشته بود، با بخشش دو دخترش از جنبه عمومی جرم محاکمه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر تحقیقات جنایی در این پرونده از شهریور دو سال قبل و با کشف جسد مرد ۵۵ساله‌ای پشت فرمان ماشینش در حوالی فروگاه امام خمینی (ره) کشف شد.

با شناسایی هویت مقتول، ماموران سراغ همسرش رفته و به تحقیق از او پرداختند که او مدعی شد، همسرم چهار روز قبل برای کار از خانه بیرون رفت. او با تاکسی مسافرکشی می‌کرد.

وقتی غیبتش طولانی شد به کلانتری محل رفته و ناپدید شدن او را گزارش کردم. ماموران در ادامه تحقیقات به اختلاف اکبر و همسرش پی برده و بررسی‌ها را روی این موضوع متمرکز کردند.

از سوی دیگر بررسی دوربین‌های مداربسته محل قتل هم نشان داد، زنی با جثه همسر اکبر پس از جنایت از ماشین او پیاده شده و گریخته بود.

این زن به نام میترا، احضار و تحت بازجویی قرار گرفت تا این‌که به کشتن شوهرش اعتراف کرد و گفت: اکبر، مرد بداخلاقی بود و سر هر موضوعی دعوا راه می‌انداخت. حتی یک‌بار برای طلاق در دادگاه خانواده اقدام کردم که وقتی فهمید مرا کتک زد. قول داد رفتارش را اصلاح می‌کند، اما فایده‌ای نداشت تا این‌که به فکر کشتن او افتادم. از طریق یکی از دوستانم با فروشنده سلاح آشنا شده و سلاح کلتی را ۱۱میلیون تومان از او خریدم.

شب حادثه قرار بود او بسته‌ای را به دوستش برساند. همراه او سوار خودرو شده و در حوالی فرودگاه امام خمینی (ره) با سلاح به او شلیک کردم و گریختم. پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. در حالی که قرار بود این زن در شعبه دهم محاکمه شود، دو دخترش او را بخشیدند./ جام جم

ارسال نظر
آخرین اخبار